+A   |  -A
Skip Navigation LinksНасловна Временска серија на показатели

 
Клучни показатели од областа: Регионални сметки


Избери клучен показател:Временска серија за: Бруто домашниот производ по глава на жител

2017297954денари  
2016286995 денари 
2015269996денари 
2014255206денари 
2013243161денари 
2012226440денари 
2011225493денари 
2010212795денари 
2009200293денари 
      

Назад кон областа


© Државен завод за статистика