+A   |  -A
Skip Navigation LinksНасловна Временска серија на показатели

 
Клучни показатели од областа: Население


Избери клучен показател:Временска серија за: Население

31.12.20182 077 132  
31.12.20172 075 301  
31.12.20162 073 702  
31.12.20152 071 278  
31.12.20142 069 172  
31.12.20132 065 769  
31.12.20122 062 294  
31.12.20112059794  
31.12.20102057284  
31.12.20092052722  
31.12.20082048619  
      

Назад кон областа


© Државен завод за статистика