+A   |  -A
Skip Navigation LinksНасловна Временска серија на показатели

 
Клучни показатели од областа: Деловни субјекти


Избери клучен показател:Временска серија за: Активни деловни субјекти

201975 914  
201872 315  
201771 419  
201671 519  
201570 139  
201470659  
201371290  
201274424  
201173118  
      

Назад кон областа


© Државен завод за статистика