+A   |  -A
Skip Navigation LinksНасловна Временска серија на показатели

 
Клучни показатели од областа: Надворешна трговија


Избери клучен показател:Временска серија за: Извоз на стоки

01-08 20203 890 018илјади САД долари 
01-07 20203 297 625илјади САД долари 
01-06 20202 705 623илјади САД долари 
01-05 20202 152 216илјади САД долари 
01-04 20201 782 476илјади САД долари 
01.2020507 160илјади САД долари 
01-02.20201 074 321илјади САД долари 
01-03 20201 552 928илјади САД долари 
01-12.20197 187 566илјади САД долари 
01-11.20196 627 759илјади САД долари 
01-10.20196 000 359илјади САД долари 
01-09.20195 375 344илјади САД долари 
01-08.20194 754 222илјади САД долари 
01-07.20194 197 630илјади САД долари 
01-06.20193 564 106илјади САД долари 
01-05.20192 963 003илјади САД долари 
01-04.20192 338 513илјади САД долари 
01-03.20191 741 199илјади САД долари 
01-02.20191 076 166илјади САД долари 
01.2019474 046илјади САД долари 
01-12.20186 921 536илјади САД долари 
01-11.20186 373 231илјади САД долари 
01-10.20185 751 925илјади САД долари 
01-09.20185 056 565илјади САД долари 
01-08.20184 431 452илјади САД долари 
01-07.20183 908 781илјади САД долари 
01-06.20183 347 159илјади САД долари 
01-05.20182 783 174илјади САД долари 
01-04.20182 186 931илјади САД долари 
01-03.20181 611 475илјади САД долари 
01-02.20181 085 952илјади САД долари 
01.2018517 916илјади САД долари 
01-12.20175 671 466илјади САД долари 
01-11.20175 193 147илјади САД долари 
01-10.20174 663 597илјади САД долари 
01-09.20174 112 410илјади САД долари 
01-08.20173 562 635илјади САД долари 
01-07.20173 107 649илјади САД долари 
01-06.20172 627 458илјади САД долари 
01-05.20172 137 238илјади САД долари 
01-04.20171 655 140илјади САД долари 
01-03.20171 224 622илјади САД долари 
01-02.2017757 359илјади САД долари 
01.2017349 735илјади САД долари 
01-12.20164 854 746илјади САД долари 
01-11.20164 426 240илјади САД долари 
01-10.20164 042 433илјади САД долари 
01-09.20163 608 578илјади САД долари 
01-08.20163 161 978илјади САД долари 
01-07.20162 759 643илјади САД долари 
01-06.20162 305 632илјади САД долари 
01-05.20161 927 361илјади САД долари 
01-04.20161 522 554илјади САД долари 
01-03.20161 100 006илјади САД долари 
01-02.2016705 381илјади САД долари 
01.2016316 978илјади САД долари 
01-12.20154 530 077илјади САД долари 
01-11.20154 161 399илјади САД долари 
01-10.20153 772 454илјади САД долари 
01-09.20153 356 251илјади САД долари 
01-08.20152 941 328илјади САД долари 
01-07.20152 582 379илјади САД долари 
01-06.20152 198 320илјади САД долари 
01-05.20151 768 792илјади САД долари 
01-04.20151 367 411илјади САД долари 
01-03.20151 045 626илјади САД долари 
01-02.2015678 126илјади САД долари 
01.2015337 978илјади САД долари 
01-12.20144 933 845илјади САД долари 
01-11.20144 573 127илјади САД долари 
01-10.20144 146 319илјади САД долари 
01-09.20143 699 500илјади САД долари 
01-08.20143 239 560илјади САД долари 
01-07.20142 836 234илјади САД долари 
01-06.20142 401 458илјади САД долари 
01-05.20141 957 430илјади САД долари 
01-04.20141 523 838илјади САД долари 
01-03.20141 115 987илјади САД долари 
01-02.2014703 968илјади САД долари 
01.2014320 378илјади САД долари 
01-12.20134 266 861илјади САД долари 
01-11.20133 857 678илјади САД долари 
01-10.20133 478 174илјади САД долари 
01-09.20133 093 905илјади САД долари 
01-08.20132 733 690илјади САД долари 
01-07.20132 408 704илјади САД долари 
01-06.20132 000 719илјади САД долари 
01-05.20131 642 309илјади САД долари 
01-04.20131 312 115илјади САД долари 
01-03.2013950 619илјади САД долари 
01-02.2013614 013илјади САД долари 
01.2013306 220илјади САД долари 
01-12.20124 015 403илјади САД долари 
01-11.20123 665 497илјади САД долари 
01-10.20123 315 843илјади САД долари 
01-09.20122 960 013илјади САД долари 
01-08.20122 611 728илјади САД долари 
01-07.20122 303 819илјади САД долари 
01-06.20121 967 073илјади САД долари 
01-05.20121 619 822илјади САД долари 
01-04.20121 261 399илјади САД долари 
01-03.2012943 599илјади САД долари 
01-02.2012588 878илјади САД долари 
01.2012274 664илјади САД долари 
      

Назад кон областа


© Државен завод за статистика