+A   |  -A
Skip Navigation LinksНасловна Временска серија на показатели

 
Клучни показатели од областа: Структурни деловни статистики


Избери клучен показател:Временска серија за: Број на активни претпријатија во нефинансискта деловна економија

201858231  
201755302  
201655469  
201554738  
201453749  
201354305  
201254392  
201153645  
201056740  
      

Назад кон областа


© Државен завод за статистика