+A   |  -A
Skip Navigation Links


Инфографици

Органско производство


Анкета на странските посетители на граничните премини


Меѓународен ден на микро, малите и средните претпријатија


Светски ден на здравјето, 2020


Меѓународен ден на жената, 2020


За виното


Светски ден на борба против ракот, 4 февруари


Дали знаете колку деца се раѓаат дневно?


Иднината е достапна за сите, 2019


20 ноември 2019 - Светски ден на децата


Светски ден на храната, 16.10.2019


Светски ден на туризмот, 29 септември 2019


Ајде во училиште!


Светски ден на населението


Светски ден на здравјето - 7 април


Светски ден на водите - 22 март


Светски ден на шумите - 21 март


Светски ден на радиото 2019: дијалог, толеранција и мир - 13 февруари


Меѓународен ден на образованието, 24 јануари


Светски ден на туризмот, 27 септември


Меѓународен ден на младите


Ден на македонската статистика - 1 јуни


Светски ден на телекомуникациите и информатичкото општество


7 април - светски ден на здравјето - Депресија - Ајде да зборуваме


8 МАРТ Меѓународен ден на жената


За виното - низ бројки, 2017


2016 низ бројки


Универзален ден на детето


Светски ден на храната


Светски ден на здравјето - „Победи го дијабетесот“


Светски ден за заштита на потрошувачите


8 МАРТ Меѓународен ден на жената


За виното - низ бројки, 2016


Како ја трошиме енергијата


2015 низ бројки© Државен завод за статистика