+A   |  -A
Skip Navigation LinksНасловна Статистики по области Соопштенија по области

  Соопштенија


  Последно соопштение

  Сите соопштенија

  Методолошки објаснувања

  Календар на навременост

  МАКСтат база

  Соопштенија
   

  Методолошки објаснувања
 
   МАКСтат база
  Соопштение: Структурно истражување за земјоделските стопанства

30.01.2017   Структурно истражување за земјоделските стопанства, 2016 - претходни податоци -
28.01.2014   Структурно истражување за земјоделските стопанства, 2013
- претходни податоци -
30.12.2010   Структурно истражување за земјоделските стопанства, 2010


Следни соопштенија од областа: Структура на земјоделските стопанства
  Објавени соопштенија од областа:   Структура на земјоделските стопанства

Структурно истражување за земјоделските стопанства
Типологија на земјоделските стопанства


© Државен завод за статистика