+A   |  -A
Skip Navigation LinksНасловна Статистики по области Соопштенија по области

  Соопштенија


  Последно соопштение

  Сите соопштенија

  Методолошки објаснувања

  Календар на навременост

  МАКСтат база

  Соопштенија
   

  Методолошки објаснувања
 
   МАКСтат база
  Соопштение: Типологија на земјоделските стопанства

03.03.2011   Типологија на земјоделските стопанства


Следни соопштенија од областа: Структура на земјоделските стопанства
  Објавени соопштенија од областа:   Структура на земјоделските стопанства

Структурно истражување за земјоделските стопанства
Типологија на земјоделските стопанства


© Државен завод за статистика