+A   |  -A
Skip Navigation LinksНасловна Статистики по области Соопштенија по области

  Соопштенија


  Последно соопштение

  Сите соопштенија

  Методолошки објаснувања

  Календар на навременост

  МАКСтат база

  Соопштенија
   

  Методолошки објаснувања
 
   МАКСтат база
  Соопштение: Регионални сметки во земјоделството

23.09.2019   Регионални сметки во земјоделството, 2017 година
21.09.2018   Регионални сметки во земјоделството, 2016 година
21.09.2017   Регионални сметки во земјоделството, 2015
21.09.2016   Регионални сметки во земјоделството, 2014
21.09.2015   Регионални сметки во земјоделството, 2013
19.09.2014   Регионални сметки во земјоделството, 2012
27.09.2013   Регионални сметки во земјоделството, 2009-2011


Следни соопштенија од областа: Економски сметки во земјоделството
  Објавени соопштенија од областа:   Економски сметки во земјоделството

Економски сметки во земјоделството, по тековни цени
Регионални сметки во земјоделството
Економски сметки во земјоделството, по постојани цени


© Државен завод за статистика