+A   |  -A
Skip Navigation LinksНасловна Статистики по области Соопштенија по области

  Соопштенија


  Последно соопштение

  Сите соопштенија

  Методолошки објаснувања

  Календар на навременост

  МАКСтат база

  Соопштенија
   

  Методолошки објаснувања
 
   МАКСтат база
  Соопштение: Индекси на прометот во услугите

25.09.2020   Индекси на прометот во услугите, второ тримесечjе од 2020 година
25.06.2020   Индекси на прометот во услугите, прво тримесечjе од 2020 година
25.03.2020   Индекси на прометот во услугите, четврто тримесечје од 2019 година
25.12.2019   Индекси на прометот во услугите, трето тримесечје од 2019 година
25.09.2019   Индекси на прометот во услугите, второ тримесечје од 2019 година
25.06.2019   Индекси на прометот во услугите, прво тримесечје од 2019 година
29.03.2019   Индекси на прометот во услугите, 2014 ꟷ 2017 година


Следни соопштенија од областа: Внатрешна трговија
  Објавени соопштенија од областа:   Внатрешна трговија

Промет во трговијата на мало и на големо
Промет во трговијата по групи на производи
Индекси на прометот во секторот Трговија
Промет во трговијата на мало, по производи
Промет во трговијата на големо, по производи
Индекси на прометот во услугите


© Државен завод за статистика