+A   |  -A
Skip Navigation LinksНасловна Статистики по области Соопштенија по области

  Соопштенија


  Последно соопштение

  Сите соопштенија

  Методолошки објаснувања

  Календар на навременост

  МАКСтат база

  Соопштенија
   

  Методолошки објаснувања
 
   МАКСтат база
  Соопштение: Театри, филхармониja и професионални ансамбли за народни игри и песни

13.12.2019   Театри, филхармонија и професионални ансамбли за народни игри и песни, 2018/2019 година
11.12.2018   Театри, филхармонија и професионални ансамбли за народни игри и песни, 2017/2018 година
11.12.2017   Театри, филхармонија и професионални ансамбли за народни игри и песни, 2016/2017
09.12.2016   Театри, филхармонија и професионални ансамбли за народни игри и песни, 2015/2016
Претходни податоци
24.12.2015   Театри, филхармонија и професионални ансамбли за народни игри и песни, 2014/2015 Претходни податоци
05.12.2014   Театри, филхармонија и професионални ансамбли за народни игри и песни, 2013/2014
Претходни податоци
05.12.2013   Театри, филхармонија и професионални ансамбли за народни игри и песни, 2012/2013 Претходни податоци
03.12.2012   Театри, филхармонија и професионални ансамбли за народни игри и песни, 2011/2012 - Претходни податоци
23.12.2011   Театри, филхармонија и професионални ансамбли за народни игри и песни, 2010/2011 - Претходни податоци -
03.12.2010   Театри, филхармонија и професионални ансамбли за народни игри и песни, 2009/2010


Следни соопштенија од областа: Култура
  Објавени соопштенија од областа:   Култура© Државен завод за статистика