+A   |  -A
Skip Navigation LinksНасловна Статистики по области Соопштенија по области

  Соопштенија


  Последно соопштение

  Сите соопштенија

  Методолошки објаснувања

  Календар на навременост

  МАКСтат база

  Соопштенија
   

  Методолошки објаснувања
 
   МАКСтат база
  Соопштение: Инвестиции во основни средства

30.09.2015   Инвестиции во основни средства во Република Македонија, 2014 година
- претходни податоци-
30.09.2014   Инвестиции во основни средства во Република Македонија за 2013 година
- претходни податоци-
30.09.2013   Инвестиции во основни средства во Репбулика Македонија за 2012 година
- претходни податоци-
10.10.2012   Инвестиции во основни средства во Република Македонија, 2011 година
- претходни податоци-
28.10.2011   Инвестиции во основни средства во
2010 година - претходни податоци –
29.10.2010   Инвестиции во основни средства во 2009 година
- претходни податоци –


Следни соопштенија од областа: Инвестиции
  Објавени соопштенија од областа:   Инвестиции

Инвестиции во основни средства


© Државен завод за статистика