+A   |  -A
Skip Navigation LinksНасловна Статистики по области Соопштенија по области

  Соопштенија


  Последно соопштение

  Сите соопштенија

  Методолошки објаснувања

  Календар на навременост

  МАКСтат база

  Соопштенија
   

  Методолошки објаснувања
 
   МАКСтат база
  Соопштение: Бруто-домашен производ, по региони

29.11.2019   Бруто-домашен производ и инвестиции во основни средства по региони, 2017 година
23.11.2018   Бруто-домашен производ и инвестиции во основни средства, по региони, 2016
24.11.2017   Бруто-домашен производ и инвестиции во основни средства, по региони, 2015
25.11.2016   Бруто-домашен производ и инвестиции во основни средства, по региони, 2014
27.11.2015   Бруто-домашен производ и инвестиции во основни средства, по региони, 2013
26.11.2014   Бруто-домашен производ и инвестиции во основни средства, по региони, 2012
14.06.2013   Бруто-домашен производ и инвестиции во основни средства, по региони, 2011
11.06.2012   Бруто-домашен производ и инвестиции во основни средства, по региони, 2010
13.06.2011   Бруто-домашен производ и инвестиции во основни средства, по региони, 2009
15.06.2010   Бруто-домашен производ и инвестиции во основни средства, по региони, 2008


Следни соопштенија од областа: Регионални сметки
  Објавени соопштенија од областа:   Регионални сметки

Бруто-домашен производ, по региони


© Државен завод за статистика