+A   |  -A
Skip Navigation LinksНасловна Статистики по области Соопштенија по области

  Соопштенија


  Последно соопштение


  Методолошки објаснувања

  Календар на навременост

  МАКСтат база

  Соопштенија
   

  Методолошки објаснувања
 
   МАКСтат база
  Соопштение: Живородени деца, умрени лица и миграции според градски и селски подрачја и по региони

25.06.2020   Живородени деца, умрени лица и миграции според градски и селски подрачја и по региони, 2019 година
27.06.2019   Живородени деца, умрени лица и миграции по региони – градски и селски подрачја, 2018
27.06.2018   Живородени деца, умрени лица и миграции според градски и селски подрачја, по региони во 2017 година
27.06.2017   Живородени деца, умрени лица и миграции во градските и во селските подрачја, по региони, во 2016 година
27.06.2016   Живородени деца, умрени лица и миграции според градски и селски подрачја, по региони, 2015 година
02.07.2015   Живородени деца, умрени лица и миграции според градски и селски подрачја, по региони, 2014
02.07.2014   Живородени деца, умрени лица и миграции според градски и селски подрачја, по региони, 2013
01.07.2013   Живородени деца, умрени лица и миграции според градски и селски подрачја, по региони, 2012
29.06.2012   Живородени деца, умрени лица и миграции според градски и селски подрачја, по региони, 2011
27.06.2011   Живородени деца, умрени лица и миграции според градски и селски подрачја, по региони, 2010
09.07.2010   Живородени деца, умрени лица и миграции според градски и селски подрачја, по региони, 2009


Следни соопштенија од областа: Население
  Објавени соопштенија од областа:   Население

Живородени деца, умрени лица и миграции според градски и селски подрачја и по региони
Морталитет
Наталитет
Природно движење на населението
Склучени и разведени бракови
Умрени лица од насилна смрт


© Државен завод за статистика