+A   |  -A
Skip Navigation LinksНасловна Статистики по области Соопштенија по области

  Соопштенија


  Последно соопштение

  Сите соопштенија

  Методолошки објаснувања

  Календар на навременост

  МАКСтат база

  Соопштенија
   

  Методолошки објаснувања
 
   МАКСтат база
  Соопштение: Промет во трговијата на мало и на големо

30.03.2011   Промет во трговијата на мало и на големо, четврто тримесечје, 2010 година
30.12.2010   Промет во трговијата на мало и на големо, III тримесечје, 2010 година
12.10.2010   Во периодот април-јуни 2010 година, во однос на истиот период од 2009 година, прометот во трговијата на мало е зголемен за 2.7%, а прометот во трговијата на големо е зголемен за 8.6%
01.07.2010   Во периодот јануари - март 2010 година, во однос на периодот јануари - март 2009 година, прометот во трговијата на мало е зголемен за 1.4%, а прометот во трговијата на големо е зголемен за 5.7%


Следни соопштенија од областа: Внатрешна трговија
  Објавени соопштенија од областа:   Внатрешна трговија

Промет во трговијата на мало и на големо
Промет во трговијата по групи на производи
Индекси на прометот во секторот Трговија
Промет во трговијата на мало, по производи
Промет во трговијата на големо, по производи
Индекси на прометот во услугите


© Државен завод за статистика