+A   |  -A
Skip Navigation LinksНасловна Статистики по области Соопштенија по области

  Соопштенија


  Последно соопштение

  Сите соопштенија

  Методолошки објаснувања

  Календар на навременост

  МАКСтат база

  Соопштенија
   

  Методолошки објаснувања
 
   МАКСтат база
  Соопштение: Попис на капацитетите во угостителството (први резултати), 2016 година

14.02.2017   Попис на угостителските капацитети, 2016 - Први резултати


Следни соопштенија од областа: Попис на угостителските објекти
  Објавени соопштенија од областа:   Попис на угостителските објекти

Попис на капацитетите во угостителството (први резултати), 2016 година


© Државен завод за статистика