+A   |  -A
Skip Navigation LinksНасловна Публикации
   Последни објавени публикации

  Месечен статистички извештај , 10.2020 
  петок, 30 октомври 2020

 

Месечниот статистички извештај е едно од најстарите изданија на Државниот завод за статистика во кое се
објавуваат податоци за изминатиот месец, како и статистички серии...

 
  HyperLink  Статистички годишник, 2020 
  четврток, 29 октомври 2020

 

Пред вас е најновото издание на една од најстарите и највредни едиции на Државниот завод за статистика -   Статистичкиот годишник на Република Северна Македонија.

Прикажани на...
 
  HyperLink  Регионите во Република Северна Македонија, 2020 
  понеделник, 26 октомври 2020

 

Запознајте ја Република Северна Македонија на регионалнo и на локално ниво преку статистичките податоци што се однесуваат на населението, но и на географските, социоекономските, културните,...
 
  HyperLink
Останати публикацииДатум
Предизвици на официјалната статистика во ерата на глобализација и дигитализација, 202020.10.2020
Месечен статистички извештај , 09.202030.09.2020
Запишани студенти на додипломски студии, 2019/202030.09.2020
Месечен статистички извештај , 08.202031.08.2020
Месечен статистички извештај , 07.202031.07.2020
Природно движење на населението, 201931.07.2020
Месечен статистички извештај , 06.202030.06.2020
Северна Македонија во бројки, 201919.06.2020
Месечен статистички извештај , 05.202029.05.2020
Месечен статистички извештај , 04.202030.04.2020
Месечен статистички извештај, 03.202003.04.2020
Месечен статистички извештај, 02.202028.02.2020
Месечен статистички извештај, 01 202031.01.2020
Запишани студенти на последипломски студии, 2018/2019, 2018/201917.01.2020
Месечен статистички извештај, 12.201902.01.2020
МакСтат избор, 201920.12.2019
Истражување и развој, 201818.12.2019
Статистика на животната средина, 201913.12.2019
Месечен статистички извештај, 11.201929.11.2019
Социјална заштита на деца, млади и возрасни лица, 201807.11.2019
12345678910...

 © Државен завод за статистика