Skip Navigation LinksНасловна Временска серија на показатели

 
Клучни показатели од областа: Сточарство и рибарство


Избери клучен показател:Временска серија за: Број на говеда

2021177 622  
2018256 181  
2017255 036  
2016254 768  
2015253 442  
2014241 607  
2013238 333  
2012251 240  
2011265 299  
2010259887  
      

Назад кон областа


© Државен завод за статистика