+A   |  -A
Skip Navigation LinksНасловна Временска серија на показатели

 
Клучни показатели од областа: Здравствени сметки


Избери клучен показател:Временска серија за: Вкупни тековни трошоци за здравството

201843 319 милиони денари  
201740 758 милиони денари  
      

Назад кон областа


© Државен завод за статистика