+A   |  -A
ïïï: 254 | âââ: 69775
Skip Navigation LinksНасловна Статистики по области Методолошки објаснувања

Методолошко објаснување за соопштението:


Паркиралишта и гаражи


Паркиралишта и гаражи

Паркиралишта и гаражи - се прикажуваат паркиралиштата и гаражите како вкупен број на објекти за јавно паркирање и гаражирање.

Површина - се прикажува вкупната површина на која се обележани местата за паркирање и гаражирање како и површината која што се користи за да се изврши паркирањето.

Места за паркирање и гаражирање - се прикажува вкупниот број на местата исклучиво за паркирање и гаражирање.Последно ажурирање: 09.02.2011

 
  

  Соопштенија
 
 
  Последно соопштение

  Методолошко објаснување за соопшението од областа: Транспорт и комуникации 
  
  Паркиралишта и гаражи
  Превезени патници и стоки
  Такси-превоз на патници
  Превезени патници со автобуси


   


© Државен завод за статистика