Skip Navigation LinksНасловна Публикации
   Последни објавени публикации

  Месечен статистички извештај,  
  понеделник, 04 декември 2023

 

Месечниот статистички извештај е едно од најстарите изданија на Државниот завод за статистика во кое се
објавуваат податоци за изминатиот месец, како и статистички серии...

 
  HyperLink  Социјална заштита на деца, млади и возрасни лица, 2022 
  четврток, 16 ноември 2023

 
Публикацијата содржи податоци за правата од социјална заштита на малолетни и на полнолетни корисници во
2022 година; податоци за установите за сместување на деца и млади...
 
  HyperLink  Месечен статистички извештај ,  
  вторник, 31 октомври 2023

 

Месечниот статистички извештај е едно од најстарите изданија на Државниот завод за статистика во кое се
објавуваат податоци за изминатиот месец, како и статистички серии...

 
  HyperLink
Останати публикацииДатум
Запишани студенти на додипломски студии, 2022/2023, 2022/202329.09.2023
Месечен статистички извештај, , 09.202329.09.2023
Месечен статистички извештај, , 08.202331.08.2023
Миграциите во Република Северна Македонија - Профил на земјата 2021, 202122.08.2023
Годишни нефинансиски секторски сметки по институционални сектори
Република Северна Македонија, 2018-2020
04.08.2023
Месечен статистички извештај, 07 202231.07.2023
Индекс на родова еднаквост во Северна Македонија 2022 - Мерење на родовата еднаквост, 202203.07.2023
Северна Македонија во бројки, 2023, 202330.06.2023
Месечен статистички извештај, 06 202330.06.2023
Месечен статистички извештај, 05.202331.05.2023
Месечен статистички извештај, 04 202328.04.2023
Социјална заштита на деца, млади и возрасни лица, 2021, 202104.04.2023
31.03.2023
Жените и мажите во Северна Македонија, 202214.03.2023
Месечен статистички извештај, 02.202328.02.2023
Месечен статистички извештај, 01.202331.01.2023
Статистички атлас, Попис 2021, 202130.12.2022
Месечен статистички извештај , , 12 202230.12.2022
МакСтат избор, 202229.12.2022
Месечен статистички извештај, 11 202230.11.2022
12345678910...

 © Државен завод за статистика