+A   |  -A
ïïï: 573 | âââ: 80834
Skip Navigation Links

Национални класификации


 
КодНазивГодина*)Генерални карактеристикиЛинкPDFExcel 
03.21Класификација на функциите на владата (2006)1999 Преземи Преземи Преземи

*) година на референтната меѓународна класификација

    Национални класификации


© Државен завод за статистика