+A   |  -A
ïïï: 7078 | âââ: 110859
Skip Navigation Links

Национални класификации


 
КодНазивГодина*)Генерални карактеристикиЛинкPDFExcel 
04.21Единствена стандардна класификација на занимања (1981)1981 Преземи
04.21Национална класификација на занимања (2002)2002 Преземи
04.21Национална класификација на занимања (2011)2011 Преземи Преземи
04.21Национална класификација на занимања (2015)2015 Преземи Преземи Преземи

*) година на референтната меѓународна класификација

    Национални класификации


© Државен завод за статистика