+A   |  -A
ïïï: 360 | âââ: 65328
Skip Navigation Links

Национални класификации


 
КодНазивГодина*)Генерални карактеристикиЛинкPDFExcel 
07.22Класификација / Листа на видови отпади, (2008)2002 Преземи
07.22Статистичка класификација на отпад (2017)2010 Преземи Преземи Преземи

*) година на референтната меѓународна класификација

    Национални класификации


© Државен завод за статистика