+A   |  -A
ïïï: 314 | âââ: 75170
Skip Navigation Links

Национални класификации


 
КодНазивГодина*)Генерални карактеристикиЛинкPDFExcel 
49.22Главни индустриски групи, 20092009 Преземи

*) година на референтната меѓународна класификација

    Национални класификации


© Државен завод за статистика