+A   |  -A
ïïï: 547 | âââ: 76487
Skip Navigation Links

Национални класификации


 
КодНазивГодина*)Генерални карактеристикиЛинкPDFExcel 
01.22Национална стандардна класификација на институционални сектори (2002)1995 Преземи
01.22Класификација на институционални сектори (2010)1995 Преземи Преземи
01.22Класификација на институционални сектори (2016)2010 Преземи Преземи Преземи Преземи

*) година на референтната меѓународна класификација

    Национални класификации


© Државен завод за статистика