+A   |  -A
ïïï: 256 | âââ: 65175
Skip Navigation Links

Национални класификации


 
КодНазивГодина*)Генерални карактеристикиЛинкPDFExcel 
07.23Класификација на активности и трошоци за заштита на животната средина (2015)2000 Преземи Преземи

*) година на референтната меѓународна класификација

    Национални класификации


© Државен завод за статистика