+A   |  -A
ïïï: 151 | âââ: 65911
Skip Navigation Links

Национални класификации


 
КодНазивГодина*)Генерални карактеристикиЛинкPDFExcel 
09.23Список на држави, 20132013 Преземи
09.23Список на држави, 20182018 Преземи Преземи
09.23Список на држави, 20192019 Преземи Преземи Преземи

*) година на референтната меѓународна класификација

    Национални класификации


© Државен завод за статистика