+A   |  -A
ïïï: 2293 | âââ: 88996
Skip Navigation Links

Национални класификации


 
КодНазивГодина*)Генерални карактеристикиЛинкPDFExcel 
50.2Класификација на статистички активности (2017)2007 Преземи Преземи Преземи

*) година на референтната меѓународна класификација

    Национални класификации


© Државен завод за статистика