+A   |  -A
ïïï: 7071 | âââ: 110616
Skip Navigation Links

Национални класификации


 
КодНазивГодина*)Генерални карактеристикиЛинкPDFExcel 
06.21Меѓународната статистичка класификација на болестите и на сродните здравствени проблеми, Рев.101993 Преземи

*) година на референтната меѓународна класификација

    Национални класификации


© Државен завод за статистика