+A   |  -A
ïïï: 506 | âââ: 69826
Skip Navigation Links

Национални класификации


 
КодНазивГодина*)Генерални карактеристикиЛинкPDFExcel 
01.23Листа на активности за користење на времето (2018)2008 Преземи Преземи Преземи
01.23Листа на активности за користење на времето (2020) 2018 Преземи Преземи Преземи

*) година на референтната меѓународна класификација

    Национални класификации


© Државен завод за статистика