+A   |  -A
ïïï: 486 | âââ: 69771
Skip Navigation Links

Национални класификации


 
КодНазивГодина*)Генерални карактеристикиЛинкPDFExcel 
02.23Стандардна меѓународна трговска класификација, 20222006 Преземи Преземи

*) година на референтната меѓународна класификација

    Национални класификации


© Државен завод за статистика