+A   |  -A
ïïï: 626 | âââ: 76390
Skip Navigation Links

Национални класификации


 
КодНазивГодина*)Генерални карактеристикиЛинкPDFExcel 
02.21Класификација на производи по дејности КПД (2007)2002 Преземи
02.21Класификација на производи по дејности КПД, 20082008 Преземи Преземи Преземи
02.21Класификација на производи по дејности КПД, 20152015 Преземи Преземи Преземи Преземи

*) година на референтната меѓународна класификација

    Национални класификации


© Државен завод за статистика