+A   |  -A
ïïï: 7111 | âââ: 112330
Skip Navigation Links

Национални класификации


 
КодНазивГодина*)Генерални карактеристикиЛинкPDFExcel 
02.22Царинска тарифа, 20152015 Преземи
02.22Царинска тарифа, 20162016 Преземи
02.22Царинска тарифа, 20172017 Преземи
02.22Царинска тарифа, 20182018 Преземи
02.22Царинска тарифа, 20192019 Преземи
02.22Царинска тарифа, 20202020 Преземи
02.22Царинска тарифа, 20212021 Преземи
02.22Царинска тарифа, 20222022 Преземи
02.22Царинска тарифа, 20232023 Преземи

*) година на референтната меѓународна класификација

    Национални класификации


© Државен завод за статистика