+A   |  -A
ïïï: 2122 | âââ: 139263
Skip Navigation Links

Национални класификации


 
КодНазивГодина*)Генерални карактеристикиЛинкPDFExcel 
02.31Номенклатура на суровини и материјали, 19861986 Преземи
02.31Номенклатура на суровини и материјали, 19901990 Преземи
02.31Номенклатура на суровини и материјали, 19981998 Преземи
02.31Номенклатура на суровини и материјали, 20082008 Преземи

*) година на референтната меѓународна класификација

    Национални класификации


© Државен завод за статистика