+A   |  -A
ïïï: 7091 | âââ: 111370
Skip Navigation Links

Национални класификации


 
КодНазивГодина*)Генерални карактеристикиЛинкPDFExcel 
02.33Листа на енергенти и видови енергии (2008)2005 Преземи
02.33Листа на енергенти и видови енергии (2011)2010 Преземи

*) година на референтната меѓународна класификација

    Национални класификации


© Државен завод за статистика