Skip Navigation LinksНасловна Временска серија на показатели

 
Клучни показатели од областа: Територијални единици


Избери клучен показател:Временска серија за: Вкупна површина

01.01.202125436км2 
01.01.201525713км<sup>2</sup> 
01.01.201225713км<sup>2</sup> 
01.01.201125713км<sup>2</sup> 
      

Назад кон областа


© Државен завод за статистика