Skip Navigation LinksНасловна Временска серија на показатели

 
Клучни показатели од областа: Регионални сметки


Избери клучен показател:Временска серија за: Бруто домашниот производ по глава на жител

2022438464денари (претходни податоци) 
2021397147денари 
2021392930денари (претходни податоци) 
2020322929денари 
2020316488денари (претходни податоци) 
2019333551денари  
2018318309денари  
2017297954денари  
2016286995 денари 
2015269996денари 
2014255206денари 
2013243161денари 
2012226440денари 
2011225493денари 
2010212795денари 
2009200293денари 
      

Назад кон областа


© Државен завод за статистика