Skip Navigation LinksНасловна Временска серија на показатели

 
Клучни показатели од областа: Животен стандард


Избери клучен показател:Временска серија за: Вкупни расположливи средства, просек по домаќинство

2022473 239денари 
2021503 442денари 
2020479 207денари 
2019451 359денари 
2018436 628денари 
2017405 487денари 
2016374701денари 
2015360198денари 
2014336289денари 
2013343092денари 
2012328444денари 
2011323890денари 
2010322987денари 
      

Назад кон областа


© Државен завод за статистика