Skip Navigation LinksНасловна Временска серија на показатели

 
Клучни показатели од областа: Растително производство


Избери клучен показател:Временска серија за: Обработлива површина

2021517илј. хектари 
2017517илј. хектари 
2016516илј. хектари 
2015513илј. хектари 
2014511илј. хектари 
2013509илј. хектари 
2012510илј. хектари 
2011511илј. хектари 
2010509илј. хектари 
      

Назад кон областа


© Државен завод за статистика