+A   |  -A
Skip Navigation LinksНасловна Временска серија на показатели

 
Клучни показатели од областа: Надворешна трговија


Избери клучен показател:Временска серија за: Извоз на стоки

01-03 20222 174 918илјади САД долари 
01-02 20221 378 489илјади САД долари 
01-2022618 118илјади САД долари 
01-12 20218 188 221илјади САД долари 
01-11 20217 518 231илјади САД долари 
01-10 20216 816 423илјади САД долари 
01-09 20216 133 253илјади САД долари 
01-08 20215 467 938илјади САД долари 
01-07 20214 801 801илјади САД долари 
01-06 20214 107 745илјади САД долари 
01-05 20213 403 779илјади САД долари 
01-03 20212 002 532илјади САД долари 
01-04 20212 739 362илјади САД долари 
01-02 20211 301 104илјади САД долари 
01 2021641 517илјади САД долари 
01-12 20206 633 216илјади САД долари 
01-11 20205 970 157илјади САД долари 
01-10 20205 285 376илјади САД долари 
01-09 20204 582 296илјади САД долари 
01-08 20203 890 018илјади САД долари 
01-07 20203 297 625илјади САД долари 
01-06 20202 705 640илјади САД долари 
01-05 20202 152 233илјади САД долари 
01-04 20201 782 486илјади САД долари 
01.2020507 160илјади САД долари 
01-02.20201 074 321илјади САД долари 
01-03 20201 552 938илјади САД долари 
01-12.20197 198 302илјади САД долари 
01-11.20196 638 555илјади САД долари 
01-10.20196 010 123илјади САД долари 
01-09.20195 383 946илјади САД долари 
01-08.20194 761 824илјади САД долари 
01-07.20194 203 669илјади САД долари 
01-06.20193 567 128илјади САД долари 
01-05.20192 963 516илјади САД долари 
01-04.20192 338 946илјади САД долари 
01-03.20191 741 535илјади САД долари 
01-02.20191 076 377илјади САД долари 
01.2019474 158илјади САД долари 
01-12.20186 921 536илјади САД долари 
01-11.20186 373 231илјади САД долари 
01-10.20185 751 925илјади САД долари 
01-09.20185 056 565илјади САД долари 
01-08.20184 431 452илјади САД долари 
01-07.20183 908 781илјади САД долари 
01-06.20183 347 159илјади САД долари 
01-05.20182 783 174илјади САД долари 
01-04.20182 186 931илјади САД долари 
01-03.20181 611 475илјади САД долари 
01-02.20181 085 952илјади САД долари 
01.2018517 916илјади САД долари 
01-12.20175 671 466илјади САД долари 
01-11.20175 193 147илјади САД долари 
01-10.20174 663 597илјади САД долари 
01-09.20174 112 410илјади САД долари 
01-08.20173 562 635илјади САД долари 
01-07.20173 107 649илјади САД долари 
01-06.20172 627 458илјади САД долари 
01-05.20172 137 238илјади САД долари 
01-04.20171 655 140илјади САД долари 
01-03.20171 224 622илјади САД долари 
01-02.2017757 359илјади САД долари 
01.2017349 735илјади САД долари 
01-12.20164 854 746илјади САД долари 
01-11.20164 426 240илјади САД долари 
01-10.20164 042 433илјади САД долари 
01-09.20163 608 578илјади САД долари 
01-08.20163 161 978илјади САД долари 
01-07.20162 759 643илјади САД долари 
01-06.20162 305 632илјади САД долари 
01-05.20161 927 361илјади САД долари 
01-04.20161 522 554илјади САД долари 
01-03.20161 100 006илјади САД долари 
01-02.2016705 381илјади САД долари 
01.2016316 978илјади САД долари 
01-12.20154 530 077илјади САД долари 
01-11.20154 161 399илјади САД долари 
01-10.20153 772 454илјади САД долари 
01-09.20153 356 251илјади САД долари 
01-08.20152 941 328илјади САД долари 
01-07.20152 582 379илјади САД долари 
01-06.20152 198 320илјади САД долари 
01-05.20151 768 792илјади САД долари 
01-04.20151 367 411илјади САД долари 
01-03.20151 045 626илјади САД долари 
01-02.2015678 126илјади САД долари 
01.2015337 978илјади САД долари 
01-12.20144 933 845илјади САД долари 
01-11.20144 573 127илјади САД долари 
01-10.20144 146 319илјади САД долари 
01-09.20143 699 500илјади САД долари 
01-08.20143 239 560илјади САД долари 
01-07.20142 836 234илјади САД долари 
01-06.20142 401 458илјади САД долари 
01-05.20141 957 430илјади САД долари 
01-04.20141 523 838илјади САД долари 
01-03.20141 115 987илјади САД долари 
01-02.2014703 968илјади САД долари 
01.2014320 378илјади САД долари 
01-12.20134 266 861илјади САД долари 
01-11.20133 857 678илјади САД долари 
01-10.20133 478 174илјади САД долари 
01-09.20133 093 905илјади САД долари 
01-08.20132 733 690илјади САД долари 
01-07.20132 408 704илјади САД долари 
01-06.20132 000 719илјади САД долари 
01-05.20131 642 309илјади САД долари 
01-04.20131 312 115илјади САД долари 
01-03.2013950 619илјади САД долари 
01-02.2013614 013илјади САД долари 
01.2013306 220илјади САД долари 
01-12.20124 015 403илјади САД долари 
01-11.20123 665 497илјади САД долари 
01-10.20123 315 843илјади САД долари 
01-09.20122 960 013илјади САД долари 
01-08.20122 611 728илјади САД долари 
01-07.20122 303 819илјади САД долари 
01-06.20121 967 073илјади САД долари 
01-05.20121 619 822илјади САД долари 
01-04.20121 261 399илјади САД долари 
01-03.2012943 599илјади САД долари 
01-02.2012588 878илјади САД долари 
01.2012274 664илјади САД долари 
      

Назад кон областа


© Државен завод за статистика