Skip Navigation LinksНасловна Временска серија на показатели

 
Клучни показатели од областа: Транспорт и комуникации


Избери клучен показател:



Временска серија за: Превезени патници во патниот патнички превоз

I.2023899илјади 
IV.2022939илјади 
III.2022866илјади 
II.2022893илјади 
I.2022762илјади 
IV.2021778илјади 
III.2021784илјади 
II.2021561илјади 
I.2021580илјади 
IV.2020692илјади 
III.2020638илјади 
II.2020390илјади 
I.20201 215илјади 
IV.20191 605илјади 
III.20191 619илјади 
II.20191 713илјади 
IV.20182 119илјади 
I.20191 534илјади 
III.20182 155илјади 
II.20182 148илјади 
I.20182 094илјади 
IV.20171 886илјади 
III.20172 077илјади 
II.20171 721илјади 
I.20171 721илјади 
IV.20161 826илјади 
III.20161 857илјади 
II.20161 840илјади 
I.20161 698илјади 
IV.20151 927илјади 
III.20152 159илјади 
II.20151 898илјади 
I.20152 090илјади 
IV.20142 813илјади 
III.20141929илјади 
II.20141706илјади 
I.20141653илјади 
IV.20134250илјади 
III.20134072илјади 
II.20134051илјади 
I.20133679илјади 
III.20123804илјади 
II.20124064илјади 
IV.20114043илјади 
      

Назад кон областа


© Државен завод за статистика