Skip Navigation LinksНасловна Временска серија на показатели

 
Клучни показатели од областа: Внатрешна трговија


Избери клучен показател:Временска серија за: Промет во трговијата на големо по производи

2015164260мил. денари 
2013147242мил. денари 
2011123439мил. денари 
2009127803мил. денари 
      

Назад кон областа


© Државен завод за статистика