Skip Navigation LinksНасловна Временска серија на показатели

 
Клучни показатели од областа: Информатичко општество


Избери клучен показател:Временска серија за: Домаќинстава со пристап на Интернет

202388.0% 
202286.6% 
202183.7% 
202079.9% 
201981.8% 
201779.8% 
201773.6% 
201675.3% 
201569.4% 
201468.3% 
201365.1% 
201258.3% 
201155.0% 
      

Назад кон областа


© Државен завод за статистика