Skip Navigation LinksНасловна Временска серија на показатели

 
Клучни показатели од областа: Животна средина


Избери клучен показател:Временска серија за: Создаден комунален отпад по жител

2022467кг по жител 
2022/2021-4,2% 
2021452кг по жител 
2021/2020+ 1,8% 
2019456кг по жител 
2019/2018+ 10,7% 
2018412кг по жител 
2018/2017-1.2% 
2017379кг по жител 
2017/2016-1.3% 
2015380кг по жител 
2015/2014+2,7% 
2014370кг по жител 
2013384кг по жител 
2013 / 2012+0.6% 
2012382кг по жител 
2012/ 2011+7.0% 
2011357кг по жител 
2011/ 2010+1.7% 
2010351кг по жител 
2010/ 2009-0.8% 
2009354кг по жител 
2009 / 2008+1.4% 
      

Назад кон областа


© Државен завод за статистика