Skip Navigation LinksНасловна Временска серија на показатели

 
Клучни показатели од областа: Социјална и здравствена заштита


Избери клучен показател:Временска серија за: Малолетни корисници на социјална заштита

201714758  
201615473  
201516087  
201413859  
201315014  
201218181  
201121756  
201022509  
      

Назад кон областа


© Државен завод за статистика