Skip Navigation LinksНасловна Временска серија на показатели

 
Клучни показатели од областа: Попис на населението


Избери клучен показател:Временска серија за: Вкупно население

20211 836 713  
20022 022 547  
      

Назад кон областа


© Државен завод за статистика