Skip Navigation LinksНасловна Временска серија на показатели

 
Клучни показатели од областа: Попис на земјоделството


Избери клучен показател:Временска серија за: Површина на користеното земјоделско земјиште

2007334226хектари 
      

Назад кон областа


© Државен завод за статистика