Skip Navigation LinksНасловна Временска серија на показатели

 
Клучни показатели од областа: Попис на угостителските објекти


Избери клучен показател:Временска серија за: Вкупен број на капацитети во угостителството

20164 948  
20085226  
      

Назад кон областа


© Државен завод за статистика