Skip Navigation LinksНасловна Временска серија на показатели

 
Клучни показатели од областа: Структура на земјоделските стопанства


Избери клучен показател:Временска серија за: Број на земјоделски стопанства

2013170885  
2010192082  
      

Назад кон областа


© Државен завод за статистика